vineri, 31 ianuarie 2014

TU esti un magnet (Puterea Iubirii)



11 AFIRMAŢII CARE EMANĂ PUTERE (extrase din cartea The POWER, Rhonda Byrne, autoarea cărţii THE SECRET). Multe bucurii şi experienţe fericite mi-au adus şi continuă să-mi aducă adevărul acestor afirmaţii! Fie ca şi tu să realizezi forţa lor şi să trăieşti împlinirile pe care ţi le doreşti!




1. Tot ce există în Univers este magnetic şi totul are o forţă de atracţie magnetică, inclusiv gândurile şi sentimentele tale.
2. Frecvenţa ta de vibraţie este determinată de sentimentele tale, indiferent dacă acestea sunt pozitive sau negative. Tu atragi către tine persoane, situaţii şi evenimente care vibrează pe aceeaşi frecvenţă.
3. Tu îţi poţi schimba frecvenţa de vibraţie în orice moment prin schimbarea stării tale de spirit, iar circumstanţele din jurul tău se vor schimba la rândul lor, adaptându-se la noua frecvenţă.
4. Dacă ţi se întâmplă ceva neplăcut, tu poţi schimba această stare de lucruri. Nu este niciodată prea târziu pentru că tu îţi poţi modifica oricând starea de spirit.
5. Mulţi oameni îşi lasă starea de spirit pe pilot automat. Ei reacţionează în plan emoţional la ceea ce li se întâmplă, fără să îşi dea seama că sentimentele lor reprezintă cauza lucrurilor care li se întâmplă.
6. Dacă doreşti să schimbi ceva în viaţa ta – indiferent dacă este vorba de bani, de starea de sănătate, relaţii sau de orice altceva – tot ce trebuie să faci este să îţi schimbi sentimentele asociate cu domeniul respectiv de viaţă.
7. Scoate-ţi din vocabular cuvinte precum teribil, groaznic, oribil sau cumplit şi foloseşte cât mai frecvent cuvinte precum fantastic, minunat, uimitor sau sublim.
8. Ceea ce simţi în fiecare clipă este mai important decât orice altceva, căci ceea ce simţi acum îţi creează viaţa viitoare.
9. Puterea care dinamizează gândurile şi cuvintele este dată de sentimente. De aceea, singurul lucru care contează este felul în care te simţi!
10. Toate sentimentele pozitive te conectează cu forţa iubirii, întrucât iubirea este sursa tuturor sentimentelor pozitive.
11. Viaţa nu se întâmplă pur şi simplu, ci îţi răspunde. Toate domeniile din viaţa ta depind 
de tine şi mai exact de ceea ce gândeşti şi ce simţi atunci când te referi la ele!

PUTEREA, Rhonda Byrne (autoarea cărţii THE SECRET)


Cartea o puteti cumpara de aici: cautati casuta in care scrie " cauta"

 
Elefant.ro - Premium Libris.ro

marți, 21 ianuarie 2014

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul


Elogii aduse cărţii CĂLUGARUL CARE ŞI-A VÂNDUT FERRARI-UL
„Pur şi simplu senzaţională. Această carte vă va binecuvânta viaţa.”
Mark Victor Hansen, ca-autor al cărţii Supă de pui pentru suflet
,,0 aventură amuzantă, fascinantă şi entuziastă pe tărâmurile dezvoltării, eficienţei şi fericirii personale. Ea conţine comori de înţelepciune care pot îmbogăţi şi îmbunătăţi viaţa oricui.”
Brian Tracy, autor al ii Maximum Achievement (Realizare Maximă)
„Robin S. Sharma a creat o poveste fermecătoare care înglobează instrumentele clasice ale transformării într-o filozofie simplă de viaţă. O carte minunată care vă va schimba viaţa.”
Elaine St. James, autor al rţilor Simplify your Life şi Inner Simplicity
,,0 poveste captivantă care ne educă şi ne încântă deopotrivă.”
Paulo Coelho, autor al bestsellerului Alchimistul


Bestseller ce a facut senzatie in intreaga lume, Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul, iti va binecuvanta si imbogati viata, indiferent cine esti sau ce faci. Scrisa ca o fabula spirituala, cartea este povestea lui Julian Mantle, un avocat stralucit, care aflat pe culmile succesului si ducand un stil de viata dezechilibrat, se prabuseste intr- o sala de tribunal in urma unui atac de cord. Colapsul fizic ii genereaza o criza spirituala, obligandu-l sa isi infrunte propriile temeri si limitari si sa caute raspunsuri la cele mai apasatoare intrebari ale vietii.  Sperand sa-si gaseasca fericirea si implinirea, el porneste intr-o odisee extraordinara a unei culturi vechi, spre inima muntilor Himalaya unde intalneste un grup de calugari denumiti “Inteleptii din Sivana”.  Aici descopera un sistem remarcabil de eliberare a potentialului mintii, trupului si sufletelui si invata sa traiasca plenar fiecare moment al vietii, cu mai multa pasiune, cu un scop bine definit si intr-o pace deplina. Imbinand in mod stralucit intelepciunea spirituala a Estului cu principiile de succes extrem de eficiente ale Vestului, aceasta poveste te va insufleti si iti va arata pas cu pas calea catre o lume magica in care visele devin realitate, o lume a fericirii, abundentei si armoniei profunde.


Daca esti interest de alternative pentru o viata mai buna, afla cum sa:
                                                      • iti descoperi misiunea in aceasta viata si sa-ti urmezi chemarea
                                                      • dezvolti o gandire armonioasa si sanatoasa
                                                      • te auto-disciplinezi si sa actionezi plin de incredere si curaj
                                                      • inveti sa apreciezi timpul ca pe cea mai valoroasa comoara a ta
                                                      • iti consolidezi relatiile cu cei dragi si sa traiesti plenar fiecare clipa alaturi de ei
Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul este semnalul tau de trezire a Sinelui pentru o viata fericita, traita cu pasiune. Desi este scrisa sub forma unei fabule spirituale, vei descoperi in paginile sale 7 lectii practice care alcatuiesc sistemul desavarsirii personale dezvaluit personajului principal de catre inteleptii din Sivana pe care le poti pune in practica oricand cu rezultate magice.  Alege-ti invataturile care se potrivesc situatiei tale de viata, aplica-le si integreaza-le in rutina ta zilnica si vei vedea ce urmeaza. Adevarata implinire, dincolo de succesul material, o vei simti in interiorul tau – o stare de beatitudine si pace.
Aceasta carte este unul dintre cele mai frumoase daruri, pe care ti-l poti face tie sau celor dragi.

Cartea poate fi comandata online click pe imagine:



Vidia.ro

vineri, 17 ianuarie 2014

Manual de utilizare a creierului Vol I

Manual de utilizare a creierului este mult mai mult decat un set de tehnici; este un instrument ideal atat pentru un curs introductiv, cat si pentru cei care vor sa inteleaga cum functioneaza magia NLP-ului. Cu certitudine, reprezinta singurul manual complet pentru cursul NLP Practitioner. Contine noutatile de ultima ora din domeniu, in special cele referitoare la modelul metastarii si metamodelul limbajului. Bine structurat si organizat, volumul I al Manualului de Utilizare a Creierului este scris pentru a fi citit cu usurinta: cuvintele-cheie sunt evidentiate si peste tot sunt ilustratii si diagrame ajutatoare pentru a face NLP-ul cat mai accesibil cititorului.

Aspectul asupra caruia s-au focalizat majoritatea teoreticienilor NLP (Programare Neurolingvistica) implica cele mai rafinate si mai pline de succes fatete ale experientei umane – experienta creativitatii la nivel inalt, altfel spus a creativitatii unui geniu. Profesorii care vor sa devina mai buni se modeleaza dupa cei mai buni maestri, iar NLP iti ofera un model pentru a invata cum sa recunosti si sa atingi excelenta. Cel mai bun mod de a intelege acest domeniu este experimentarea lui, insa este necesar sa se porneasca de la cateva notiuni de baza privitoare la mecanismele lui de functionare.
Termenul de programare face referire la capacitatea noastra de a organiza imaginile, sunetele, senzatiile, mirosurile, gusturile si cuvintele in interiorul sistemului minte-corp, fapt care ne permite mai apoi sa atingem scopurile dorite. Neuro se refera la sistemul nervos si la modul in care acesta proceseaza informatiile, codificandu-le ca amintiri in interiorul corpului la nivel neurologic. Lingvistica indica faptul ca procesele neurologice ale mintii sunt codificate, controlate si primesc o semnificatie prin intermediul limbajului, sistemului de simboluri, metafore etc.
Citind si folosind acest manual, descoperi natura pur empirica, experimentala a NLP. Ce inseamna aceasta? Se refera la accentul pe care programarea neurolingvistica il pune pe modelare, experimentare si testare, in contradictie cu teoretizarea si emiterea de ipoteze. El a devenit faimos prin tehnicile pe care le ofera pentru a produce schimbari  durabile si eficiente. De exemplu, exista o tehnica numita vindecarea accelerata a fobiilor care poate elimina fobia de apa, albine, lift, inaltime, discurs in public, spatii stramte, avioane si altele mai rar intalnite. Si reuseste sa faca acest lucru in cateva minute, iar efectul dureaza ani de zile. Cura accelerata a fobiilor reprezinta doar una dintre numeroasele tehnici aplicate cu succes pentru schimbari profunde si durabile.

Cartea poate fi cumparata de aici: Vidia.ro

luni, 6 ianuarie 2014

Citate Eckhart Tolle

  1. Atunci când cultivi momentul acum, îţi aminteşti în continuare lucruri din trecut, dar căutarea de sine s-a detaşat de această reamintire. Şi încă foloseşti viitorul, pentru chestiuni practice. Puterea dominantă a minţii, care este reţeta neîmplinirii, se risipeşte.
  2. Nu aranjându-ţi altfel circumstanţele vieţii îţi vei găsi liniştea, ci dându-ţi seama cine eşti la cel mai profund nivel.
  3. Dacă nu vă puteţi simţi împăcat atunci când sunteţi singur, veţi căuta o relaţie pentru a vă acoperi sentimentul de disconfort. Puteţi fi sigur că această formă de disconfort va apărea într-o formă sau alta în relaţie şi că vă veţi considera probabil partenerul răspunzător pentru acest lucru. – Citește “Puterea Prezentului“, de Eckhart Tolle
  4. Prezenţa este înţeleasă numai atunci când sunteţi prezent.
  5. Fiecare dependenţă îşi are sursa în refuzul tău de a-ţi înfrunta durerea proprie. Fiecare dependenţă începe cu durere şi se termină cu durere. După ce euforia dependenţei trece, şi mai multă durere va ieşi la iveală, pentru că ea era deja ascunsă în interior. Fiecare dependent ajunge la un punct unde nu mai funcţionează pentru tine, şi atunci vei simţi şi mai multă durere decât ai simţit vreodată.
  6. Identificarea sinelui cu mintea este cea care cauzează suferinţa. Atunci când se întâmplă acest lucru, mintea capătă un caracter coercitiv. Când reuşeşti să scapi de acest lucru, atunci mintea este doar un instrument minunat, care poate exprima ceea ce apare de la nivelurile cele mai profunde.
  7. Dacă vă mulţumiţi cu faptul de a nu fi cineva în mod deosebit, de a nu ieşi în evidenţă, atunci vă armonizaţi cu puterea universului. Ceea ce pentru ego înseamnă slăbiciune, reprezintă de fapt singura putere adevărată.
  8. Atunci când eşti conştient de tăcere, urmează imediat starea aceea de alertă interioara calmă. Exişti în prezent. Ai scăpat de miile de ani de condiţionare umană colectivă.
  9. A nu opune rezistenţă, a nu judeca, a nu vă ataşa, acestea sunt cele trei aspecte ale adevăratei libertăţi şi ale unei vieţi iluminate. - Citește “Un pământ nou”, de Eckhart Tolle
  10. În tine, ca în oricare fiinţă umană, există o dimensiune a conştiinţei mult mai profundă decât gândirea. Este esenţa a ceea ce eşti tu.
  11. Focalizaţi-vă atenţia pe emoţiile din voi. Acceptaţi-le existenţa. Nu le gândiţi, nu lăsaţi ca emoţia să devină gând. Nu judecaţi sau analizaţi; observaţi doar. Deveniţi conştienţi de senzaţiile legate de emoţii dar şi de cel care observă, Observatorul Tăcut.

    Alte carti de acelasi autor:
    1. Linistea vorbeste
    2.  Secretul lui Milton 
Cartile pot fi comandate aici: Elefant.ro - Premium Libris.ro - Librarie online - Zilnic noutati si promotii

joi, 2 ianuarie 2014

Cum sa cunosti si sa lucrezi cu ghizii tai spirituali

Comunica cu Ingerii…
Oriunde sunt oameni, acolo sunt si spirite. Multi oameni se tem de contacul – chiar de posibilitatea unui contact – cu un taram de viata invizibil. Poate pentru ca oamenii deja intampina o atat de mare dificultate cu ceea ce este vizibil, ei nu vor sa complice mai mult lucrurile cu ceea ce este invizibil.
Lasand la o parte fricile, cu totii putem beneficia de contactul cu taramul spiritual si deseori facem acest lucru fara a-l realiza vreodata. Spiritele servesc multor roluri si iau mai multe forme de expresie in viata noastra. Ele inspira creativitate, ne ajuta sa ne deschidem abundentei, stimuleaza perceptia si cunoasterea, ne protejeaza si ne slujesc drept ghizi.
In aceasta carte, vom examina realitatiile si miturile taramului spiritual. Vom discuta metode sigure si usoare de a cunoaste fiintele minunate care locuiesc cu noi si in jurul nostru in dimensiuni mai subtile. Apoi, putem face primii pasi pe coridoarele vietii din spatele fizicului. Facand astfel, vom initia noi realizari, vom elimina frici si ne vom intari vietile.
Daca doresti sa comunici cu ingerii, sa te joci cu spiritele naturii, sa descoperi puterea animalului tau totemic sau pur si simplu sa recunosti atingerea iubitoare a celor care au trecut dincolo de viata fizica, atunci aceasta este cartea potrivita pentru tine.
CUPRINS
Prefata: Comunica cu Ingerii …ix
Joaca-te cu Spiritele Naturii….x
Capitolul Unu: Intelegerea Taramului Spiritual….13
Capitolul Doi: Perceperea Nevazutului……41
Capitolul Trei: Accesarea Taramului Spiritual….69
Capitolul Patru: Mediuni si Canale……..97
Capitolul Cinci: Tehnici pentru Mediumitatea Spirituala….121
Capitolul Sase: Cunoasterea Ingerilor Pazitori……147
Capitolul Sapte: Lucrarea cu Spiritele Naturii…….171
Capitolul Opt: Onorarea Spiritelor Totemice…….209
Capitolul Noua: Dezincarnati, Fantome si Bantuiri….241
Capitolul Zece: Masuri importante de Preacautie…..253
Bibliografie….253
Ajutorul pe care-l primim din partea ghizilor nostrii spirituale poate sa se intample si chiar se intampla fara ca noi sa stim asta. Cu cat devenim mai constienti de ajutorul lor si lucram pentru a-l facilita, cu atat acesta devine mai puternic. Asa cum exista legi care guverneaza viata fizica, asa exista si legi asemanatoare care guverneaza taramurile spirituale. Aceia care sunt ghizii nostrii sunt legati de aceste legi spirituale. Ei ne pot ajuta pana intr-un anumit punct fara constiinta noastra. De la acel punct, trebuie sa muncim in mod constient pentru a ne ridica energiile si pentru a ne deschide inimile catre ei.

Autor: Ted Andrews
Pret: 35 lei, format fizic, 252 pagini
Editura Agni Mundi
Livrarile se fac prin posta sau curierat, plata ramburs, trimitem oriunde in Europa si in lume

Cartea poate fi cumparata de aici: http://www.puterea-creatiei.ro/produs/cum-sa-cunosti-si-sa-lucrezi-cu-ghizii-tai-spirituali/e?afiliati=27

Autor: Ted Andrews
Pret: 35 lei, format fizic, 252 pagini
Editura Agni Mundi
Livrarile se fac prin posta sau curierat, plata ramburs, trimitem oriunde in Europa si in lume
- See more at: http://www.puterea-creatiei.ro/produs/cum-sa-cunosti-si-sa-lucrezi-cu-ghizii-tai-spirituali/#sthash.i3JTZyWD.dpuf

Descriere Produs

Comunica cu Ingerii…
Oriunde sunt oameni, acolo sunt si spirite. Multi oameni se tem de contacul – chiar de posibilitatea unui contact – cu un taram de viata invizibil. Poate pentru ca oamenii deja intampina o atat de mare dificultate cu ceea ce este vizibil, ei nu vor sa complice mai mult lucrurile cu ceea ce este invizibil.
Lasand la o parte fricile, cu totii putem beneficia de contactul cu taramul spiritual si deseori facem acest lucru fara a-l realiza vreodata. Spiritele servesc multor roluri si iau mai multe forme de expresie in viata noastra. Ele inspira creativitate, ne ajuta sa ne deschidem abundentei, stimuleaza perceptia si cunoasterea, ne protejeaza si ne slujesc drept ghizi.
In aceasta carte, vom examina realitatiile si miturile taramului spiritual. Vom discuta metode sigure si usoare de a cunoaste fiintele minunate care locuiesc cu noi si in jurul nostru in dimensiuni mai subtile. Apoi, putem face primii pasi pe coridoarele vietii din spatele fizicului. Facand astfel, vom initia noi realizari, vom elimina frici si ne vom intari vietile.
Daca doresti sa comunici cu ingerii, sa te joci cu spiritele naturii, sa descoperi puterea animalului tau totemic sau pur si simplu sa recunosti atingerea iubitoare a celor care au trecut dincolo de viata fizica, atunci aceasta este cartea potrivita pentru tine.
CUPRINS
Prefata: Comunica cu Ingerii …ix
Joaca-te cu Spiritele Naturii….x
Capitolul Unu: Intelegerea Taramului Spiritual….13
Capitolul Doi: Perceperea Nevazutului……41
Capitolul Trei: Accesarea Taramului Spiritual….69
Capitolul Patru: Mediuni si Canale……..97
Capitolul Cinci: Tehnici pentru Mediumitatea Spirituala….121
Capitolul Sase: Cunoasterea Ingerilor Pazitori……147
Capitolul Sapte: Lucrarea cu Spiritele Naturii…….171
Capitolul Opt: Onorarea Spiritelor Totemice…….209
Capitolul Noua: Dezincarnati, Fantome si Bantuiri….241
Capitolul Zece: Masuri importante de Preacautie…..253
Bibliografie….253
Ajutorul pe care-l primim din partea ghizilor nostrii spirituale poate sa se intample si chiar se intampla fara ca noi sa stim asta. Cu cat devenim mai constienti de ajutorul lor si lucram pentru a-l facilita, cu atat acesta devine mai puternic. Asa cum exista legi care guverneaza viata fizica, asa exista si legi asemanatoare care guverneaza taramurile spirituale. Aceia care sunt ghizii nostrii sunt legati de aceste legi spirituale. Ei ne pot ajuta pana intr-un anumit punct fara constiinta noastra. De la acel punct, trebuie sa muncim in mod constient pentru a ne ridica energiile si pentru a ne deschide inimile catre ei.
- See more at: http://www.puterea-creatiei.ro/produs/cum-sa-cunosti-si-sa-lucrezi-cu-ghizii-tai-spirituali/#sthash.i3JTZyWD.dpuf

Descriere Produs

Comunica cu Ingerii…
Oriunde sunt oameni, acolo sunt si spirite. Multi oameni se tem de contacul – chiar de posibilitatea unui contact – cu un taram de viata invizibil. Poate pentru ca oamenii deja intampina o atat de mare dificultate cu ceea ce este vizibil, ei nu vor sa complice mai mult lucrurile cu ceea ce este invizibil.
Lasand la o parte fricile, cu totii putem beneficia de contactul cu taramul spiritual si deseori facem acest lucru fara a-l realiza vreodata. Spiritele servesc multor roluri si iau mai multe forme de expresie in viata noastra. Ele inspira creativitate, ne ajuta sa ne deschidem abundentei, stimuleaza perceptia si cunoasterea, ne protejeaza si ne slujesc drept ghizi.
In aceasta carte, vom examina realitatiile si miturile taramului spiritual. Vom discuta metode sigure si usoare de a cunoaste fiintele minunate care locuiesc cu noi si in jurul nostru in dimensiuni mai subtile. Apoi, putem face primii pasi pe coridoarele vietii din spatele fizicului. Facand astfel, vom initia noi realizari, vom elimina frici si ne vom intari vietile.
Daca doresti sa comunici cu ingerii, sa te joci cu spiritele naturii, sa descoperi puterea animalului tau totemic sau pur si simplu sa recunosti atingerea iubitoare a celor care au trecut dincolo de viata fizica, atunci aceasta este cartea potrivita pentru tine.
CUPRINS
Prefata: Comunica cu Ingerii …ix
Joaca-te cu Spiritele Naturii….x
Capitolul Unu: Intelegerea Taramului Spiritual….13
Capitolul Doi: Perceperea Nevazutului……41
Capitolul Trei: Accesarea Taramului Spiritual….69
Capitolul Patru: Mediuni si Canale……..97
Capitolul Cinci: Tehnici pentru Mediumitatea Spirituala….121
Capitolul Sase: Cunoasterea Ingerilor Pazitori……147
Capitolul Sapte: Lucrarea cu Spiritele Naturii…….171
Capitolul Opt: Onorarea Spiritelor Totemice…….209
Capitolul Noua: Dezincarnati, Fantome si Bantuiri….241
Capitolul Zece: Masuri importante de Preacautie…..253
Bibliografie….253
Ajutorul pe care-l primim din partea ghizilor nostrii spirituale poate sa se intample si chiar se intampla fara ca noi sa stim asta. Cu cat devenim mai constienti de ajutorul lor si lucram pentru a-l facilita, cu atat acesta devine mai puternic. Asa cum exista legi care guverneaza viata fizica, asa exista si legi asemanatoare care guverneaza taramurile spirituale. Aceia care sunt ghizii nostrii sunt legati de aceste legi spirituale. Ei ne pot ajuta pana intr-un anumit punct fara constiinta noastra. De la acel punct, trebuie sa muncim in mod constient pentru a ne ridica energiile si pentru a ne deschide inimile catre ei.
- See more at: http://www.puterea-creatiei.ro/produs/cum-sa-cunosti-si-sa-lucrezi-cu-ghizii-tai-spirituali/#sthash.i3JTZyWD.dpuf

Descriere Produs

Comunica cu Ingerii…
Oriunde sunt oameni, acolo sunt si spirite. Multi oameni se tem de contacul – chiar de posibilitatea unui contact – cu un taram de viata invizibil. Poate pentru ca oamenii deja intampina o atat de mare dificultate cu ceea ce este vizibil, ei nu vor sa complice mai mult lucrurile cu ceea ce este invizibil.
Lasand la o parte fricile, cu totii putem beneficia de contactul cu taramul spiritual si deseori facem acest lucru fara a-l realiza vreodata. Spiritele servesc multor roluri si iau mai multe forme de expresie in viata noastra. Ele inspira creativitate, ne ajuta sa ne deschidem abundentei, stimuleaza perceptia si cunoasterea, ne protejeaza si ne slujesc drept ghizi.
In aceasta carte, vom examina realitatiile si miturile taramului spiritual. Vom discuta metode sigure si usoare de a cunoaste fiintele minunate care locuiesc cu noi si in jurul nostru in dimensiuni mai subtile. Apoi, putem face primii pasi pe coridoarele vietii din spatele fizicului. Facand astfel, vom initia noi realizari, vom elimina frici si ne vom intari vietile.
Daca doresti sa comunici cu ingerii, sa te joci cu spiritele naturii, sa descoperi puterea animalului tau totemic sau pur si simplu sa recunosti atingerea iubitoare a celor care au trecut dincolo de viata fizica, atunci aceasta este cartea potrivita pentru tine.
CUPRINS
Prefata: Comunica cu Ingerii …ix
Joaca-te cu Spiritele Naturii….x
Capitolul Unu: Intelegerea Taramului Spiritual….13
Capitolul Doi: Perceperea Nevazutului……41
Capitolul Trei: Accesarea Taramului Spiritual….69
Capitolul Patru: Mediuni si Canale……..97
Capitolul Cinci: Tehnici pentru Mediumitatea Spirituala….121
Capitolul Sase: Cunoasterea Ingerilor Pazitori……147
Capitolul Sapte: Lucrarea cu Spiritele Naturii…….171
Capitolul Opt: Onorarea Spiritelor Totemice…….209
Capitolul Noua: Dezincarnati, Fantome si Bantuiri….241
Capitolul Zece: Masuri importante de Preacautie…..253
Bibliografie….253
Ajutorul pe care-l primim din partea ghizilor nostrii spirituale poate sa se intample si chiar se intampla fara ca noi sa stim asta. Cu cat devenim mai constienti de ajutorul lor si lucram pentru a-l facilita, cu atat acesta devine mai puternic. Asa cum exista legi care guverneaza viata fizica, asa exista si legi asemanatoare care guverneaza taramurile spirituale. Aceia care sunt ghizii nostrii sunt legati de aceste legi spirituale. Ei ne pot ajuta pana intr-un anumit punct fara constiinta noastra. De la acel punct, trebuie sa muncim in mod constient pentru a ne ridica energiile si pentru a ne deschide inimile catre ei.
- See more at: http://www.puterea-creatiei.ro/produs/cum-sa-cunosti-si-sa-lucrezi-cu-ghizii-tai-spirituali/#sthash.i3JTZyWD.dpuf