marți, 21 ianuarie 2014

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul


Elogii aduse cărţii CĂLUGARUL CARE ŞI-A VÂNDUT FERRARI-UL
„Pur şi simplu senzaţională. Această carte vă va binecuvânta viaţa.”
Mark Victor Hansen, ca-autor al cărţii Supă de pui pentru suflet
,,0 aventură amuzantă, fascinantă şi entuziastă pe tărâmurile dezvoltării, eficienţei şi fericirii personale. Ea conţine comori de înţelepciune care pot îmbogăţi şi îmbunătăţi viaţa oricui.”
Brian Tracy, autor al ii Maximum Achievement (Realizare Maximă)
„Robin S. Sharma a creat o poveste fermecătoare care înglobează instrumentele clasice ale transformării într-o filozofie simplă de viaţă. O carte minunată care vă va schimba viaţa.”
Elaine St. James, autor al rţilor Simplify your Life şi Inner Simplicity
,,0 poveste captivantă care ne educă şi ne încântă deopotrivă.”
Paulo Coelho, autor al bestsellerului Alchimistul


Bestseller ce a facut senzatie in intreaga lume, Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul, iti va binecuvanta si imbogati viata, indiferent cine esti sau ce faci. Scrisa ca o fabula spirituala, cartea este povestea lui Julian Mantle, un avocat stralucit, care aflat pe culmile succesului si ducand un stil de viata dezechilibrat, se prabuseste intr- o sala de tribunal in urma unui atac de cord. Colapsul fizic ii genereaza o criza spirituala, obligandu-l sa isi infrunte propriile temeri si limitari si sa caute raspunsuri la cele mai apasatoare intrebari ale vietii.  Sperand sa-si gaseasca fericirea si implinirea, el porneste intr-o odisee extraordinara a unei culturi vechi, spre inima muntilor Himalaya unde intalneste un grup de calugari denumiti “Inteleptii din Sivana”.  Aici descopera un sistem remarcabil de eliberare a potentialului mintii, trupului si sufletelui si invata sa traiasca plenar fiecare moment al vietii, cu mai multa pasiune, cu un scop bine definit si intr-o pace deplina. Imbinand in mod stralucit intelepciunea spirituala a Estului cu principiile de succes extrem de eficiente ale Vestului, aceasta poveste te va insufleti si iti va arata pas cu pas calea catre o lume magica in care visele devin realitate, o lume a fericirii, abundentei si armoniei profunde.


Daca esti interest de alternative pentru o viata mai buna, afla cum sa:
                                                      • iti descoperi misiunea in aceasta viata si sa-ti urmezi chemarea
                                                      • dezvolti o gandire armonioasa si sanatoasa
                                                      • te auto-disciplinezi si sa actionezi plin de incredere si curaj
                                                      • inveti sa apreciezi timpul ca pe cea mai valoroasa comoara a ta
                                                      • iti consolidezi relatiile cu cei dragi si sa traiesti plenar fiecare clipa alaturi de ei
Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul este semnalul tau de trezire a Sinelui pentru o viata fericita, traita cu pasiune. Desi este scrisa sub forma unei fabule spirituale, vei descoperi in paginile sale 7 lectii practice care alcatuiesc sistemul desavarsirii personale dezvaluit personajului principal de catre inteleptii din Sivana pe care le poti pune in practica oricand cu rezultate magice.  Alege-ti invataturile care se potrivesc situatiei tale de viata, aplica-le si integreaza-le in rutina ta zilnica si vei vedea ce urmeaza. Adevarata implinire, dincolo de succesul material, o vei simti in interiorul tau – o stare de beatitudine si pace.
Aceasta carte este unul dintre cele mai frumoase daruri, pe care ti-l poti face tie sau celor dragi.

Cartea poate fi comandata online click pe imagine:Vidia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu