miercuri, 29 octombrie 2014

Femei puternice - Louise L. Hay

Azi am terminat de  citit aceasta minunata carte care va o recomand cu mare drag pentru fiecare femeie care doreste sa isi aduca in viata manifestarea bucuriei, a pacii, a abundentei. Intentionez sa creez un grup special pentru femei in care sa ne intalnim online si sa discutam despre dezvoltarea noastra, detaliile vor aparea pe blogul http://armonizaresitransformarepersonala.blogspot.ro/.

Cartea poate fi comandata de aici:Femei puternice - Louise L. Hay 


Descriere
Un ghid pentru femeile care doresc să trăiască o viaţă de succesÎn această carte de mare inspiraţie, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay ne învaţă însă că principalele schimbări la care vom asista în această perioadă fascinantă sunt cele „interioare“. Ea ne explică faptul că atunci când femeile vor fi dispuse să schimbe acest „teren interior“, ele vor opera pe un nivel foarte diferit al vieţii, mult mai înalt.La început de mileniu, tot mai mulţi oameni vorbesc despre schimbările care se vor petrece cu Pământul. În această carte de mare inspiraţie, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay ne învaţă însă că principalele schimbări la care vom asista în această perioadă fascinantă sunt cele „interioare“. Ea ne explică faptul că atunci când femeile vor fi dispuse să schimbe acest „teren interior“, ele vor opera pe un nivel foarte diferit al vieţii, mult mai înalt.

Scopul lui Louise este să ajute toate femeile să experimenteze iubirea de sine, preţuirea de sine, respectul de sine, şi să ocupe unloc important în societate. În maniera ei inimitabilă, răspicată, dar plină de afecţiune, ea ne oferă o perspectivă foarte limpede asupra manierei în care femeile de toate vârstele şi din toate categoriile sociale pot îndeplini acest scop, astfel încât să îşi trăiască următorii ani în maniera cea mai productivă cu putinţă, care să le împlinească şi să le umple de satisfacţie.
Alte carti de Louise Hay:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu